Tiimi

Arvo syntyy tiimimme osaamisesta. Kontaktiverkkoamme laajentaa myös neuvonantajat ja yhtiön osakkaat. Osakkaita on tällä hetkellä yli 130. Panostamme tiimimme jatkuvaan kehittämiseen sekä oppimiseen. Tiimin osaamisen avulla yhtiö ottaa seuraavat askeleet kasvupolulla ja saavutamme asetetut tavoitteet.   


Hallitus

JUHA-MATTI HUHTANEN, HALLITUKSEN JÄSEN

MARIa SALONEN, HALLITUKSEN VARAJÄSEN


Juha-Matti Huhtanen

Juha-Matti Huhtanen

JUHA-MATTI HUHTANEN, TOIMITUSJOHTAJA

Juha-Matti on lähtöisin yrittäjäperheestä ja yrittämisen arki on tuttua hänelle. Juha-Matti työskenteli aiemmin Danske Bank Luxembourgissa ja sitä ennen Danske Bank Suomen ja Bon Life Oy:n palveluksessa. Juha-Matti on oman toimen ohessa työskennellyt yli kymmenen vuotta asuntosijoitusten parissa. 

Vahvuuksia ovat hyvät yhteydet pääomarahoittajiin ja sitoutuminen yhtiön kehittämiseen, josta osoituksena yhtiön menestyksekäs kehitys alkaen vuodesta 2013. Juha-Matti järjesti yhtiön viimeisimmän osakeannin 08/17 erinomaisin tuloksin.

Huhtanen Capitalin toimitusjohtajan tehtävien lisäksi Juha-Matti toimii omistajana Ambrosios Capital oy:ssä ja Heimo Invest Oy:ssä. Sekä Heimo Invest Oy:n hallituksessa. 

Vastuualueet: Operatiivinen johto, talousjohtaminen- rahoitus ja liiketoiminnan kehittäminen

Twitter: @jmhuhtanen

LinkedIn: www.linkedin.com/in/huhtanen/

Avustaja: maria@huhtanencapital.com 

Marialle pyydetään lähetettäväksi tapaamispyynnöt, allekirjoitettavat dokumentit ja yleiset tietopyynnöt.


PekkaHuttunen.jpg

PEKKA HUTTUNEN, INVESTOINTI- JA MYYNTIJOHTAJA

Pekka Huttunen on toiminut Yhtiön Investointi- ja myyntijohtajana vuodesta 2017 lähtien. Hän on lisäksi toiminut London & Regional Properties Ltd:ssä ja Capman Oyj:ssä kiinteistöjohtajana sekä varainhoitajana Aberdeen Asset Management Finland Oy:ssä. Hän on hallituksen jäsenenä Keskuskauppakamarin kiinteistöarviointilautakunnassa. Huttunen on ollut toimessaan lukuisten kiinteistöyhtiöiden hallitusten puheenjohtajana ja jäsenenä. Huttunen on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti ja varatuomari sekä Keskuskauppakamarin auktorisoima kiinteistöarvioija (AKA).

Puhelin:  +358 505 634685

Sähköposti: pekka.huttunen (at) huhtanencapital.comJuha Kristian Seppälä

JAANA IKÄHEIMONEN, VUOKRAUSKOORDINAATTORI

Jaana on työskennellyt AirBnB asuntojen vuokrausten parissa ja erilaisissa asiakaspalvelutöissä, joista yhtenä viimeisimpänä markkinointiassistenttina Lappset Group Oy:ssä. Jaanan osaaminen on asiakkaiden nykytilan sekä tarpeiden tunnistus. Pitkä kokemus asiakaspalvelun parissa toimimisesta yhdistettynä henkilökohtaiseen pitkäaikaiseen kiinnostukseen alaa kohtaan antaa hyvä pohjan auttaa asiakkaitamme löytämään juuri heille sopivan asunnon.

Vastuualueet: Asuntojen vuokraus

Puhelin: +358 40 640 3537

Sähköposti: jaana (at) huhtanencapital.com


Maria Salonen

MARIA SALONEN, HENKILÖSTÖ- JA TOIMISTOPÄÄLLIKKÖ

Marialla on yli 15 vuoden kokemus hallinnollisten asioiden hoidosta ja organisoinnista. Taloushallintoa ja kansainvälistä kaupankäyntiä opiskellut Maria on hoitanut useita luottamustoimia niin taloyhtiössä kuin erilaisissa järjestöissä. Työelämässä hän on toiminut mm. johdon assistenttina kansainvälisissä yrityksissä.

Vastuualueet: Henkilöstöhallinto, muut hallinnolliset toimenpiteet ja organisointi eri sidosryhmien kanssa.

Puhelin: +358 50 482 0731

LinkedIn: www.linkedin.com/in/maria-salonen

Sähköposti: maria (at) huhtanencapital.com


Pekka Huhtanen

PEKKA HUHTANEN, ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ (OPINTOVAPAALLA)

Pekalla on yhteensä 5 vuoden kokemus pankkialalta työskenneltyään Nordeassa henkilöasiakkaiden rahoitus- ja sijoitustuotteiden parissa. Työkokemusta Pekalle on kertynyt myös BtoB -myynnin saralta. Usean vuoden kokemus asuntorahoittamisesta tuo tarvittavaa käytännönläheisyyttä Huhtanen Capitalin palveluiden kehittämiseen.

Puhelin: +358 40 841 7869

Sähköposti: pekka (at) huhtanencapital.com


Neuvonantajat

TERO JUNTTILA

Teron tausta on teknologiassa ja digitaalisissa palveluissa, erityisesti sähköisen kaupankäynnin ratkaisuissa. Tero on toiminut useissa eri tehtävissä ja osakkaana mm. Descomissa ja sitä edeltäneessä Integwaressa. 

Tero auttaa Huhtanen Capitalia digitaalisten palveluiden kehittämisessä, markkinoinnissa ja it-hankkeiden läpiviennissä.

LinkedIn: www.linkedin.com/in/terojunttila