Osakkeen perustiedot 

Huhtanen Capitalilla on yksi osakesarja. Yhtiön osakkeet on rekisteröity Euroclear Finland Oy:n ylläpitämään arvo-osuusjärjestelmään.

Kaupankäyntitunnus: HUHTAB
ISIN-koodi: FI40000099296

Yhtiöllä on yhteensä 4 611 049 kpl rekisteröityjä osakkeita. Rekisteröidyistä osakkeista Huhtanen Capital Oy:n hallussa on 1 996 000 kpl. Osakkaita yhtiöllä on yli 110.

Yhtiöön voi päästä osakkaaksi jättämällä ostomääräyksen Privanetissä (ohjeet alla) tai mahdollisten tulevien osakeantien kautta. 

Huhtanen Capitalilla ei ole tiedossa yhtiön omistukseen ja äänivallan käyttöön liittyviä sopimuksia tai järjestelyitä, jotka ovat omiaan vaikuttamaan olennaisesti yhtiön osakkeiden arvoon.

Yhtiömme omistaa tällä hetkellä yli 110 missioomme sitoutunutta osakasta. Tulevaisuudessa annamme mahdollisuuden entistä useammalle innokkaalle, jotta voimme yhdessä kasvaa isommaksi.  

Näin ostat osakkeita

Huhtanen Capitalin osakkeet ovat ostettavissa Privanetin kautta.

Privanetin asiakkuus avataan rekisteröitymällä Privanetin online-palveluun osoitteessa https://trading.privanet.fi/. Rekisteröinti alkaa tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla. Rekisteröitymisen jälkeen asiakas saa kirjautumistunnukset palveluun noin vuorokauden sisällä. Tunnuksilla pääsee kirjautumaan online-palveluun, jossa voi jättää toimeksiantoja. Asiakkuus on maksutonta.

Kun asiakas jättää toimeksiannon, Privanet etsii toimeksiannolle vastapuolen ja toteuttaa kaupan. Kaupan toteutuspäivänä Privanet lähettää myyjälle ja ostajalle kauppalaskelmat. Ostajalle laskelma on lasku, jonka mukaan hänen tulee maksaa hankinta. Eräpäivänä maksaa myyjälle sekä hoitaa osakkeiden siirron ostajalle. Laskelma jää kaupan osapuolille kuitiksi kaupasta.

Privanet veloittaa osapuolilta välityspalkkion voimassa olevan hinnastonsa mukaisesti. Lisäksi Privanet pidättää kaupankäynnin yhteydessä varainsiirtoveron, ja tilittää sen verottajalle. Varainsiirtovero on lähtökohtaisesti jaettu ostajan ja myyjän kesken puoliksi. Ostaja ja myyjä saavat kaupanvahvistuksessa todistuksen varainsiirtoveron maksusta.

Lisätietoa Privanetin asiakkuudesta: https://privanet.fi/investing/tule-asiakkaaksemme.

Tietoa osakkeesta


Perustiedot


Tarjoustasot