Ammattimaista ja yrittäjähenkistä asuntosijoittamista

Huhtanen Capital on kiinteistösijoitusyhtiö. Ostamme asuntoja kerralla niin paljon, että se tarjoaa mahdollisuuden ostaa toteutuneita markkinahintoja edullisemmin. Sijoitamme myös yhteistyössä muiden asuntosijoittajien kanssa isoihin vuokra-asuntokohteisiin. Kohteemme ovat useimmiten kokonaisia kerrostaloja, jotka tarjoavat edullista ja peruskuntoista vuokra-asumista. Tämän lisäksi kehitämme jatkuvasti kiinteistökohteitamme ja investoimme valikoidusti uudiskohteisiin.

Meillä ei ole erillistä hallinnointiyhtiötä tai hallinnointipalkkioita. Perustamme toimintamme jatkuvaan kannattavuuteen ja pyrimme kasvamaan voimakkaasti seuraavien vuosien aikana. Kirjaamme arvonkorotuksia maltillisesti ulkopuolisten AKA arvioitsijoiden arvioihin tukeutuen. 

Yhtiömme keskittyy vastuulliseen sijoittamiseen. Monet ostetuista kohteista pidämme vuokralla ja olemme siihen myös sitoutuneet. Arvonkorotuksemme ovat maltillisia ja yhtiönä jaamme osinkoa ainoastaan toteutuneista voitoista. Haluamme muuttaa asuntosijoittamisen entistä läpinäkyvämmäksi.

Olen kiinnostunut myytävistä sijoitusasunnoista tai Huhtanen Capitalista sijoituskohteena.


Asuntosijoittaminen

Sijoitusstrategianamme on investoida kokonaisiin kerrostaloihin ja kohteisiin, joihin luodaan edullista ja peruskuntoista vuokra-asumista. Sijoitamme kohteisiin, jotka tarjoavat yli 6,5 %:n nettovuokratuottoa. Kehitämme myös digitaalisia palveluja, jotka mahdollistavat kustannustehokkaat prosessit ja hallinnoinnin.

Asuntosijoittaminen ››

Vuokra-asukaspalvelut

Olemme keskittäneet kaikki vuokra-asukaspalvelut osoitteeseen www.huhtakodit.fi. Palvelun kautta voit hoitaa kaikki yleisimmät ilmoitukset helposti suoraan verkossa.

Vuokra-asukaspalvelut ››

Vapaana olevat vuokra-asuntomme on listattu Vuokraovessa.

Vapaat asunnot ››