Ylen uutinen Nuorisosäätiöön liittyen

Huhtanen Capital Oy mainittiin lyhyesti Ylen 24.8.2016 tekemässä jutussa Nuorisosäätiöön liittyen. Nuorisosäätiö on merkinnyt Huhtanen Capital Oy:n osakkeita vuonna 2015 järjestetyssä osakeannissa. Osakeannissa yhtiöön tuli 26 uutta osakasta / sijoittajaa ja yksi osakeannin merkitsijöistä oli Nuorisosäätiö. Nuorisosäätiön äänivalta yhtiössä on noin 3,1% ja osakeomistus n. 6%.  

Huhtanen Capitalin hallitukseen tai päätöksentekoon ei osallistu tai ole osallistunut Nuorisosäätiön edustajia ja siihen sidoksissa olevia henkilöitä.

Huhtanen Capitalin liiketoimintaan kuuluu mm. asiakkaiden toimeksiannosta kiinteistöjen hallinnointi, kuten vuokraus ja vuokravalvonta. Luonnollisesti emme kommentoi yksittäisten asiakkaiden asioita.

Vuorikadun osoite, joka mainittiin Ylen jutussa, on ollut aikaisemmin Huhtanen Capitalin Oy:n entinen toimisto. Nykyinen toimisto sijaitsee osoitteessa Aleksanterinkatu 15 B, Helsinki. 

Mitä Huhtanen Capital tekee?

Sijoitamme asuntoihin, joihin luodaan kohtuuhintaista ja peruskuntoista vuokra-asumista, jotka tarjoavat vakaan kassavirtapohjaisen tuoton. 

Toinen tukijalkamme on kiinteistöjen manageeraus, joka on palvelu asuntosijoittajille ja yrityksille, jotka haluavat vapauttaa itsensä kiinteistöihinsä liittyvästä päivittäisestä hallinnoinnista, koska vuokra-asuntojen hallinnointi voi olla työlästä.

Terveisin,

Juha-Matti Huhtanen, toimitusjohtaja