Yleisöantimme merkintäaika nyt käynnissä!

Olemme nuori ja kehittyvä kiinteistösijoitusyhtiö, jolla on vahva tahto kasvattaa omistaja-arvoa aina listayhtiöksi saakka. Tarjoamme nyt mahdollisuuden päästä omistajaksi nopeasti kasvavaan yhtiöön, joka ostaa tarkasti valittuja vahvan kassavirran takaavia asuntokohteita.

Voit perehtyä antiin ja tehdä merkintöjä osoitteessa www.invesdor.com/huhtanencapital

Osakeyhtiömalli antaa meille ketteryyttä toimia kaikissa suhdannetilanteissa. Osakkeenomistajana hyödyt aikaa säästävästä ja vaivattomasta tavasta sijoittaa asuntoihin ja pääset nauttimaan ammattimaisen sijoittajan eduista. Pienellä pääomalla saat isomman kokonaisuuden hyödyt. Ja osakkaana vapaudut yksittäisten asuntosijoitusten hallinnoinnilta ja vuokralaishuolilta.

Korostamme kaikessa tekemisessämme yrittäjyyttä. Haluamme, että henkilöstömme sitoutuu yhtiöömme kullekin sopivalla kannustinjärjestelmällä. Yrittäjyys muistuttaa kilpaurheilua: asetamme selkeät tavoitteet ja teemme töitä niiden eteen, mutta vältämme ylikuntoa. Haluamme voittaa ensin pieniä kilpailuja, jotta pääsemme sarjaa ylemmäs.

Yrittäjänä ja entisenä kilpasuunnistajana olen huolellinen ja periksiantamaton. Yrityksen kehittäminen ei ole tasaista kasvua. Joskus saatamme valita väärän reitin, mutta vaikeisiin tilanteisiin on osattava varautua, ja virheistä pitää oppia. Tärkeintä on pysyä kartalla ja tulla kärkijoukossa maaliin.

Panostamme jatkuvasti asuntosalkkumme laadun kehittämiseen. Olemme kasvattaneet omistaja-arvoa yhtiön perustamisesta alkaen sekä omalla että vieraalla pääomalla toteutetuin hankinnoin. Lyhyellä aikavälillä lisäämme kasvupanostuksia ja kehitystyötä tulevien tuottojen mahdollistamiseksi. Valmistaudumme seuraaviin kasvuaskeliin tinkimättömällä työllä ja asenteella: ”Yksi asia kerrallaan valmiiksi”.

Juha-Matti1.jpg

Juha-Matti Huhtanen, toimitusjohtaja

Lue lisää osakeannista täältä.