Asuntomarkkinoiden riskeistä kannattaa puhua

Helsingin Sanomat julkaisi tänään artikkelin Huhtanen Capitalista. Artikkelin sisältö vastaa pääosin 25.5.2018 julkaisemamme osakeantiesitteen tietoja, jotka on tarkastettu Finanssivalvonnassa.

Arvopaperimarkkinalain mukaan laadittu esite kuvaa hyvin ja kattavasti Huhtanen Capital Oy:n liiketoimintaa ja siihen liittyviä riskejä. On hyvä, että asuntomarkkinoiden riskeistä puhutaan.

Osakesijoittamiseen sisältyy aina riski sijoitetun pääoman menettämisestä. Riskin suuruus korreloi yleensä voiton mahdollisuuden kanssa – mitä suurempi riski, sitä suurempaa voittoa voi tavoitella.

Osakeantiesitteessämme on lueteltu kaikki Huhtanen Capital Oy:n osakkeisiin sijoittamiseen liittyvät riskit. Antiesitteessä ei ole ollut mahdollista erikseen painottaa riskejä ja sen vuoksi on arvokasta, että Helsingin Sanomat nostaa esiin joitain seikkoja noin 100-sivuisesta esitteestä.

Olemme kasvuyhtiö perinteisellä toimialalla. Kasvuyhtiöissä liiketoimintariski on usein suurempi kuin vakiintuneessa liiketoiminnassa. Arvostamme ja ylläpidämme toiminnassamme avoimuutta ja rehtiyttä. Keskustelemme mielellämme kaikista aiheista, sillä taloudelliset kysymykset ovat usein hankalia ja erityistä asiantuntemusta vaativia.

Helsingin Sanomien artikkeli on asiallinen ja kriittinen. Arvostamme sitä.

Juha-Matti Huhtanen
toimitusjohtaja
Huhtanen Capital Oy