Huhtanen Capitalille mittava yritystodistusohjelma

Huhtanen Capital on sopinut Nordean kanssa 50 miljoonan euron yritystodistusohjelmasta. Ohjelman avulla Huhtanen Capital pystyy hankkimaan alle vuoden pituista välirahoitusta ja kattamaan nykyistä edullisemmin muita lyhytaikaisia investointi- ja rahoitustarpeita.

”Yritystodistusohjelma on linjassa kasvustrategiamme kanssa. Tämä antaa tehokkaan lisävaihtoehdon lyhyiden rahoitustarpeiden kattamiseen, lisää merkittävästi tunnettavuuttamme sijoittajana sekä alentaa kokonaisrahoituskustannuksiamme. Kaikki nämä tulevat näkymään kannattavuutemme parantumisena”, sanoo Huhtanen Capitalin talousjohtaja Christer Schoultz.

Yritystodistukset ovat sijoitusinstrumentteja, joiden avulla ammattisijoittajat ja rahastot voivat lainata rahaa suoraan yrityksille. Lainan hinta määräytyy luotottajan tekemän luottoriskiarvion perusteella.

”Uskomme, että yhtiömme yritystodistuksilla on kysyntää, koska olemme vahvaa kasvua elävä vakavarainen yritys. Yritystodistusohjelma on meille erinomainen lyhytaikaisen rahoituksen lähde, joka jo olemassaolollaan vakauttaa yhtiön rahoitustilannetta”, Schoultz kertoo.