Toimitusjohtajan katsaus

Hyvä osakkeenomistaja,

Vuoden kolmas kvartaali on ollut yhtiössämme työntäyteinen. Olemme kilpailuttaneet ja kartoittaneet neuvonantajia seuraavaan kasvuvaiheeseen.

Kilpailutusten ohella olemme tarkentaneet strategiaa ja tehneet suunnitelmaa taseen pääomarakenteesta. Myös yhtiön kustannusrakennetta on kevennetty, mikä parantaa yhtiön kannattavuutta.

Kolmannen kvartaalin pääkohtia:

  • Toteutimme 316 asunnon hankinnan ja suoritimme loppuun asuntojen haltuunoton.

  • Uudelleenjärjestelimme toimintoja kilpailuttamalla asuntojen hallinnointipalvelut. Valitsimme Realia Asset Managementin asuntosalkkumme hoitajaksi.

  • Saimme valmiiksi johdon raportoinnin työkalut, jotka mahdollistavat jatkossa jatkuvan taloudellisten tunnuslukujen raportoinnin kvartaaleittain.

  • Olemme jatkaneet asuntosalkkumme strategista arviointia ja nopeuttaneet suunnitelmaa salkun kiertonopeuden lisäämiseksi.

  • Yhtenä esimerkkinä tästä laitoimme Oulun Kenttätien laajasti peruskorjatun kerrostalon myyntiin välittäjien kilpailutuksen jälkeen.

Jatkamme yhä rahoituskustannusten optimointia kasvua vastaavalle tasolle. Se on nopein ja tehokkain tapa luoda arvoa meille osakkeenomistajille. Rahoitusjärjestelyjen jälkeen otamme jälleen suunnan kohti kasvua. 

Parhain terveisin,
Juha-Matti Huhtanen
toimitusjohtaja
Huhtanen Capital Oy

Asuntosijoittaminen - Suoraan asuntoihin vai kiinteistösijoitusyhtiön kautta?

Asuntosijoittaminen - Suoraan asuntoihin vai kiinteistösijoitusyhtiön kautta?

Asuntosijoittaminen kiinnostaa ja on hyvä tapa aloittaa sijoittaminen. Asuntoihin ja kiinteistöihin voi sijoittaa joko suoraan tai sijoittamalla kiinteistösijoitusyhtiön osakkeisiin. Molemmissa on omat puolensa.

Lue artikkelista lisää asuntosijoittamisen tyylien eroista ja mahdollisuuksista.

Kauppalehti: "Asuntosijoittaja peruutti annin, mutta ei jää tuleen makaamaan"

Kauppalehti kirjoitti 1.7.2018 Huhtanen Capitalin tulevaisuuden suunnitelmista:

"Asuntosijoittaja Huhtanen Capital peruutti antinsa viime keskiviikkona, mutta se ei aio jäädä tuleen makaamaan.

Kiinteistösijoitusyhtiön toimitusjohtaja Juha-Matti Huhtanen kertoo, että käyttöön otetaan suunnitelma B. Sijoitusasuntokantaa kasvatetaan suunnitellusti.

”Anti ei mennyt putkeen, mutta se harmitti vain päivän verran. Seuraavaksi viemme maaliin 316 asunnon kaupan ja siinä yhteydessä maksamme 13,8 miljoonaa euroa varainsiirtoveroineen”, Huhtanen kertoo."

Lue Kauppalehden koko artikkeli täältä ja tiedotteemme eilen toteutuneesta 316 asunnon kaupasta Kruunuasunnot Oy:ltä.