Asunto- ja kiinteistösijoittaminen

Mahdollisuudet piilevät eri hetkissä ja erilaisissa kohteissa. Emme sido käsiämme. Sijoitamme niihin asuntoihin, jotka kulloinkin sopivat salkkuumme. Näissä kohteissa tunnemmme, että pystymme auttamaan jokaista eniten. 

Kohteitamme ovat olleet kokonaiset kerrostalot ja kohteet, joihin on mahdollista luoda edullista ja peruskuntoista vuokra-asumista. Kohteen mahdollinen vuokratuotto vaikuttaa päätöksiimme. Sijoitamme kohteisiin, jotka tarjoavat vakaan ja korkean kassavirta-pohjaisen tuoton. Yhtiö tavoittelee aina kohdekohtaista yli 6,5 % nettovuokratuottoa ja usein yhtiö on hankkinut äänivallan kohteen osakkeista.

Kohteiden sijainti on pääsääntöisesti kaupunki- ja kuntakeskuksien palveluiden välittömässä läheisyydessä. Voimme sijoittaa myös pitkän vuokrasopimuksen toimitiloihin ja yhteishankkeisiin muiden kiinteistö- ja asuntosijoittajien kanssa. Olemme avoimia mahdollisuuksille.

Kehitämme myös digitaalisia palveluja, jotka mahdollistavat asuntojen kustannustehokkaat prosessit ja hallinnoinnin. Uskomme, että toimialallamme on vielä paljon tehtävää digitaalisessa maailmassa. 

Hyviä ostotilaisuuksia asuntosijoittajille

Ostamme yleensä isomman kohteen ja myymme mahdollisesti osan asunnoista sijoittajille. Tämä antaa asuntosijoittajille ja muille hyviä ostotilaisuuksia.

Autamme asuntosijoittamista aloittavia henkilöitä strategiassa, rahoituksessa ja kaikessa muussa asuntosijoittamiseen liittyvässä.

Kuinka löydän asuntosijoituskohteet?

Myymme asuntosijoituskohteitamme pääsääntöisesti kiinteistövälittäjien tai muiden yhteistyökumppanien kautta. Ota yhteyttä ja kysy myynnissä olevia asuntosijoituskohteita sähköpostitse asiakaspalvelu@huhtanencapital.com. Liity myös sijoittajarinkiin saadaksesi tiedon uusista asuntosijoituskohteista heti kun niitä tulee myyntiin.

Tavoitteena kasvu

Kasvustrategiamme perustuu vakaata kassavirtaa tarjoavien asuntokohteiden hankintaan sekä oman että vieraan pääoman ehtoisella rahoituksella. Investointiemme kassavirtapohjainen nettotuottovaatimus on yli 6,5 %. Laaja sijoitussalkkumme pienentää yksittäisiin kerrostaloihin kohdistuvaa tuottoriskiä merkittävästi. Sijoituspäätöksiä tehdessämme teemme kohteesta tarkat laskelmat suhteutettuna mm. paikkakunnan asukasluvun kehitykseen, väestön keski-ikään, hintakehitykseen, kohteen perustietoihin, ympäröivien paikkakuntien vetovoimaisuuteen suhteutettuna alueiden vuokratasoon ja teollisuuden tarjoamat keskipalkat suhteutettuna alueiden vuokratasoon.

Yhteiskunnalliset ja yleishyödylliset vaikutukset

Yhtiö parantaa kuntien ja kaupunkien rahoituksellista asemaa, tarjoaa kohtuuhintaista asumista ja osaltaan mahdollistaa kaupunki- tai kuntakeskuksien vireyden.